Skrivet av: rebeccamw | 2010/10/10

Tack!

Foto: Sufi Nawaz

I augusti 2009 startade jag denna blogg. Nu har den redan hunnit leva på övertid en stund eftersom tanken varit att stänga den efter ett år. Nu är vi en bit in i oktober. Det har blivit dags att runda av och fälla ned ridån.

Jag säger tack och lyfter på hatten för alla er läsare som troget och otroget följt min blogg. Det har varit fantastiskt roligt att skriva och att höra från er via kommentarer och mejl! Jag kommer att sakna såväl skrivandet som responsen från er. Stort tack för ert engagemang!

Jag vill tacka alla som gästbloggat: Ida Hallgren Carlsson, Göran Hådén och Robin. Jag vill också tacka de personer som sagt ja till att i framtiden gästblogga men ännu inte hunnit göra så.

Ett varmt tack också till alla som uppmärksammat min blogg och länkat till den på olika sätt: vänner, bekanta och andra. Särskilt tack till Psykologstudent.se för spegling av bloggen. Speciellt tack också till Thérèse (Innie) Eriksson och Sofia Åkerman som återkommande uppmärksammat några av mina inlägg i sina bloggar.

Tack till alla jag känner och inte känner för de bilder jag fått publicera. Särskilt tack till Johan Rudolfsson och Hanna Pilbom som låtit mig använda deras bilder till bloggens sidhuvud. Särskilt tack också till Barbro Andréen vars fantastiska bilder jag många gånger fått tillfälle att använda.

Varmaste TACK till er allihop!

”How I treasure every minute,
being part of it, being in it,
with the urge to move on”

Lyssna på: Abba – Move On


Responses

 1. Oj Rebecca!

  Tråkigt på ett sätt men förstår dig!

  Har varit intressant läsning!

  Kramar!

 2. Du har gjort ett fint jobb!

  Lycka till på nya äventyr!

 3. Tack själv! Hoppas på återuppståndelse om inte på tredje dagen så någon gång då inspirationen återkommer 🙂

 4. Näääj, vad tråkigt! Jag vill läsa mer! Det visade sig ju finnas så mycket jag inte visste.. Att läsa din blogg har fått mig att förstå dig bättre. Och må bättre.. vissa pusselbitar har liksom fallit på plats. Nej, vi får helt enkelt se till att träffas oftare, irl… Men vi ses ju förhoppningsvis nu den 6:e. Jag hoppas jag har några goda nyheter att berätta då.. vi får se. Många kramar från Maria!

 5. Tack själv!

  Din blogg har varit väldigt givande och intressant att läsa och jag tycker det är jättetråkigt att du nu slutar blogga. Men du ska göra det som känns rätt.

  Stor kram till dig!

 6. Stort tack för att vi alla haft förmånen att få läsa din blogg Rebecca! Jag kommer verkligen att sakna den och dina ord. Du har gett mig oerhört värdefulla kunskaper och framför allt en förståelse för en värld jag inte kände till. Det känns såklart tråkigt att du slutar blogga, men, ”Allting har sin tid”. Jag hoppas att få se och höra av dig i andra sammanhang framledes!

  Stora kramar!

 7. Tack Rebecca! För mig har det varit mycket mer än en blogg, så mycket kunskap, så många saker att ta ställning till, så mycket livsöde att ta in.

  Framförallt vill jag tacka dig för att du har minskat mina fördomar om missbrukare och fördjupat min kunskap om problematiken som finns kring det hela och sedan ett stort tack för att du har inspirerat mig till psykologstudier (även om du studerar psykologi) och många intressanta uppslag och värdefull kunskap att ta med mig har din blogg gett mig.

  Jag önskar dig all lycka till med vad du än företar dig och hoppas att du kanske i alla fall vill säga vad du forskar om nu?

  Varma hälsningar,
  Therese

 8. Tack allihop för era värmande ord!! Jag blir väldigt glad!

  Amanda: Det är absolut möjligt att jag återkommer i bloggvärlden någon gång framöver. Då gärna med ett mer strikt vetenskapligt fokus dock, och i samarbete med andra så att det finns ordentligt med tid att hålla på både kvalitet och kvantitet. Det skulle vara roligt!

  Therese: Oj det var jätteroligt att höra att jag inspirerat dig till att läsa psykologi! 😀

  Om vad jag sysslar med nu går att läsa här: http://www.clip.org.gu.se/om-clip/medlemmar/#Rebecca

  Lycka till du också med dina studier!

 9. Lycka till med studierna

 10. Vill bara säga att jag saknar dina inlägg och att jag hoppas att du kommer tillbaka till bloggvärlden i framtiden, i någon form 🙂

  • Angelica: Tack, det var roligt att höra att jag är lite saknad härute i bloggvärlden! 🙂 Och vi får väl se vad framtiden har att erbjuda när det gäller möjligheter att återuppta det offentliga skrivandet på ett eller annat sätt.

 11. Har du ångrat dig än? 🙂

  • Göran: Hej! Haha 🙂 Njäe, det går bra faktiskt. Mer tid för jobb och mer tid för fritid. Men jag saknar dialogen med läsare och att få mejl med frågor!

 12. Är glad att du inte tagit bort bloggen, går in och letar och läser ibland…

  • Det var roligt att höra att den fortfarande kommer till användning! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: