Skrivet av: rebeccamw | 2010/07/12

Psst… Nu har antagningsbeskeden kommit…

PS: Nu har första urvalet gjorts och antagningsbesked 1 ligger ute. Logga in på Studera.nu för att kolla om du är antagen eller inte. Det brukar dröja ytterigare ett par dagar eller så innan man får själva e-postmeddelandet om att första urvalet är klart. Kanske för att de vill skydda sajten från alltför många besökare samtidigt.


Responses

 1. oh hjälp nu fick jag ännu mer ont i magen 😛

 2. Ihh!! Jag blev antagen till båda mina kurser 😀

 3. Wow…jag kom in på allt trots sen anmälan.
  30 hp metodik på avancerad nivå…det kommer bli en lång höst & vinter för mig i år.

 4. Hanna: Innebär det att du kom in? 😛

  Innie och Robin: Grattis!!! Ja jag kom också in på alla de tre kurserna jag sökt. Kvalitativ metod, 15 hp; Diagnostiska metoder inom barn-och ungdomspsykiatrin, 15 hp; Vetenskapsteori, 7,5 hp. Alltihop på avancerad nivå, här i Göteborg, i Umeå, respektive i Örebro.

  Innie, det är kandidatkursen du är antagen till då va? Metod + uppsats?

  Robin, regressionsanalysen väl? Metod 1? Det är en bra kurs tycker jag!

  • Metod 1 + Kvalitativ metod + Consciousness Studies and Psychical Research (7,5 hp). En uppsats till Vt2011 sen är jag klar, och har mer metodik i bagaget än jag behöver för att få min examen.

  • Jepp, kandidatkursen. Här i Lund är den ju på 30 hp fördelat på 15 uppsats, 7.5 statistik och 7.5 metod. Sen är jag också antagen till 15 hp juridik: Förvaltningsrätt med offentlighet och sekretess. Eftersom jag är jordens velpotta känns det väldigt bra. Jag får min kand till januari (om inte allt går åt pipsvängen) och sen får jag börja vela om framtiden. Eller det måste jag ju rent krasst ha klarat av i oktober. Ah well, nu kan jag vila nån månad på det här iaf 😉

 5. Nja jag kom in på mitt andrahandsval – pedagogik.. Står som 53e och 167e reserv på sjukgymnast som var mitt förstahandsval.. Känns inte så troligt att jag kommer in där då det bara är 33 och 9 platser i dom urvalsgrupperna jag är med i..

  Men jag dansade idag.. så jag börjar tvivla på om jag verkligen vill in på högskolan.. jag kanske vill typ.. åka till NY istället 😉 (kan inte få den dansgrunden jag vill ha i svergie) men skolan jag vill gå på måste kanske stängas för att dom inte kan betala sin hyra.. så det är ju inte säker den finns kvar..

  kommit in på uska programmet också.. kanske går det ist för att det inte kräver lika mkt energi men ändå är en utbildning som kan leda till jobb..

  åh alla dessa val! 🙂

 6. Robin: Ah, så då blir vi kurskamrater igen (kval. metod)! 🙂 Är det en 15 hp masteruppsats du ska skriva till våren då? För att komplettera en 15 hp magisteruppsats? Jag är väldigt glad att jag skrev en 30 hp masteruppsats direkt. Den kan jag ju ha i en magisterexamen såväl som i en masterexamen. Så även om jag tar också en master så är jag klar redan med uppsatsandet. Men om man vet att man endast ska ta en magisterexamen så är det ju onödigt att skriva en så stor uppsats. Nog bättre att läsa fler vanliga kurser då.

  Hanna: Åhå, livets svåra val. 🙂 Ska bli spännande att höra vad du kommer fram till i slutänden när det gäller hösten!

  • Ja, jag tror det blir Uppsats 2 på avancerad nivå 15 hp, Vt2011, skrev ju min magisteruppsats i Örebro så jag behöver inte skriva en master, utan kan roa mig med att läsa något annat vid sidan om, sannolikt något på distans och sen ta ut en Masterexamen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: