Skrivet av: rebeccamw | 2010/06/17

Färdigpresenterad, överstimulerad och entusiastisk

Sådär! Här har ni nu en glad och mycket lättad Rebecca som idag för första gången i sitt liv presenterat en vetenskaplig studie på en internationell konferens. Jag hade övat många gånger hemma eftersom mina engelska språkfärdigheter, åtminstone verbalt, är ganska begränsade. Dessutom var jag supernervös och ville slippa hamna i en jobbig situation där jag tappade bort vad jag skulle säga. Men jag kan alltså rapportera att övning gjorde susen!

Stort tack till dig som jag träffade på i toalettkön i festvåningen under konferensmiddagen och som berättade att du följer min blogg. Det var både konstigt och roligt! 😀 Jag blev verkligen glad och jag uppskattade dina vänliga ord efter presentationen idag.

Imorgon är konferensens sista dag. Jag är för tillfället rättspsykologiskt och socialt överstimulerad och lever i en egen liten bubbla där jag lyckas hålla koncentrationen i ett samtal i max tio sekunder innan jag flugit iväg med allt annat runtomkring – men det är en härlig bubbla och jag har aldrig varit mer övertygad om att detta är vad jag vill syssla med.

Den senaste tiden har allt fler läsare sökt sig till denna blogg i jakt på information om just rättspsykologi. Det gör mig förtjust! Samtidigt var det för mig oväntat då jag aldrig haft för avsikt att driva en blogg om rättspsykologi. Bloggen har det senaste sakta men säkert fått en alltför omfattande ämnesbredd; Här ryms inte både mina personliga erfarenheter och seriösa inlägg om rättspsykologi eftersom det är såpass olika läsarkretsar. En större förändring av bloggen kan därför väntas ske framöver och jag ville passa på att flagga lite lätt om det redan nu. Hur exakt den förändringen kommer att se ut däremot återstår för mig att fundera igenom ytterligare och det kan ta tid. Men hursom kommer det säkert bli en finfin förändring.

Hoppas ni har en minst lika bra start på sommaren som jag har!


Responses

  1. Grattis, grattis och grattis!

  2. Grattis! Det är ett viktigt steg.

  3. Härligt att presentationen gick bra! 🙂

  4. Bra jobbat. 🙂

  5. Åh, så kul att höra! Vill gärna ses snart. Min mage tillåter dock fika mer än promenad, om vi kan styra in det på nåt sånt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: