Skrivet av: rebeccamw | 2010/02/09

Volontär på vetenskaplig konferens i rättspsykologi

15-18:e juni är det dags för EAPL 2010, som jag nämnt förut. Det är en vetenskaplig konferens i rättspsykologi som detta år äger rum i Sverige, Göteborg. Det är superdyrt att vara med på den konferensen, men om man är intresserad av att delta så kan det eventuellt också finnas möjlighet att volontära för att på så vis få tillgång till alla spännande föreläsningar av de främsta forskarna i världen inom området. Man kanske volontärar under t.ex. 2 dagar och får då 2 dagar att själv strosa runt inne på konferensen, dricka vin, gå på den stora konferensmiddagen och mingla. Om man är intresserad av det så kontaktar man forskargruppen CLIP (som anordnar konferensen) och frågar om de behöver folk. Jag tror att de endast tar emot volontärer som är universitetsstudenter (inom t.ex. psykologi eller juridik) eller praktiker (inom rättsväsendet eller motsvarande).

Ett annat tips om aktuella rättspsykologigrejer är detta: Öppet seminarium om forensisk lingvistik av en gästföreläsare från USA, professor John Olsson, Nebraska Wesleyan University. Läs mer här. 17 februari. Psykologiska institutionen i Göteborg. Kl 15:00. Konferensrum 1 (K1).

Alla får gå på de öppna seminarierna (det är en vanlig föreläsning fast oftast färre folk) och det kostar inget. För att hitta dit kan man läsa ett tidigare inlägg jag skrivit där det finns beskrivning av hur man hittar lokalen.


Responses

  1. JAG VILL BO I GÖTEBORG!!

    (Nåja, ibland i alla fall …)

    Ha det så himla roligt och lova att blogga så tangentbordet glöder!

  2. Typiskt att man inte är psykologi- eller juridikstudent då…

    Och som svar på din fråga: Japp, det är jag och Erik på bilden. Den är tagen på Krossholmen (ute i Sandvik där min familj bor.). Jag tycker den är väldigt vacker, min syster kan verkligen det där med fotografering 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: