Skrivet av: rebeccamw | 2010/01/21

Min litteraturuppsats

Jag tror ju som sagt alltid att alla är lika superintresserade av rättspsykologi som jag. Så här kommer min litteraturuppsats för kursen i forskningsmetodik som jag nyss slutförde. Litteraturstudien handlar om vad forskningen visat rörande användandet av de två utsageanalytiska metoderna CBCA och RM på utsagor av misstänkta. Den kommer att utgöra del av bakgrunden till min masteruppsats.

Can statement analysis be used on suspects’ accounts? – Reviewing CBCA and RM


Responses

 1. Kul att se att du kommit igång med att skriva på engelska, eftersom jag är insnöad i psykologin kommer jag läsa igenom arbetet i veckan.

  Ville också tipsa om att man med OpenOffice kan spara filer som pdf, vilket kan vara fördelaktigt då radbrytningar o dyl. ibland flyttar på sig mellan olika ordbehandlingsprogram.

  Mvh / Robin

 2. Ska läsa med glädje så snart tid ges, spännande!

  Ang. PDF så använder jag ”Cute-pdf” eftersom jag inte har OpenOffice men gärna vill kunna spara i pdf-format. Bara att googla och ladda ner, mycket praktiskt och gratis program 🙂

 3. Robin: Aj, aj, mitt stackars kontrollhjärta svider när du säger sådär… Radbrytningar som flyttar på sig? Mitt hjärta värker!

  Saken är den att jag ogillar skarpt OpenOffice. Alltid när jag installerat det, oavsett på vilken dator, så har det efter ett tag börjat tråka sig genom att hänga sig, hitta på egna märkliga radavstånd som inte går att göra något åt (min c-uppsats är för alltid märkt på det viset av OpenOffice!), etc. Men visst, jag har saknat funktionen med att kunna konvertera till pdf. Innies tips är därför mer än välkommet!

 4. Ah, själv älskar jag Oppenoffice, Microsofts produkter tenderar däremot att upphöra fungera hos mig trots mängden uppdateringar :s.

  Ps / Hemtentan i rättspyskologi är rättad!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: