Skrivet av: rebeccamw | 2009/09/24

Snart dags för statistiktenta

Tio dagar kvar till tentan i statistik. Min inställning till kursen har varit ”åh vad det är roligt med statistik!!”. I själva verket… är det lite annorlunda kan man säga. Men det ska vi inte gå in på nu, för ”åh vad det är roligt med statistik!!” räcker ganska långt har det visat sig om man bara säger det tillräckligt ofta, ler och skrattar mycket, nickar medhållande med jämna mellanrum till föreläsaren som om man förstår, är pigg och alert (dvs dricker mängder av kaffe), ställer frågor och aktivt försöker sig på att genomföra varenda moment med glädje och entusiasm. Sista föreläsningen var idag.

Rejält koffeinspeedad (lite mat och mycket kaffe) fick jag även idag stapplat mig igenom två presentationer av artiklar (om intervjuer/förhör med misstänkta) i rättspsykologin.

Nu ska jag kolla nya avsnitt av True BloodSVT Play, och ett nytt avsnitt av den danska serien Livvakterna. Om du har Spotify; Bad Things – Jace Everett (den härliga intromusiken till True Blood).


Responses

 1. Ååh, jag älskar Bad Things, en riktigt skön låt ju! Jag kollar också på True Blood, har inte blivit lika besatt än som jag var av Being Human, men det är en riktigt bra serie även detta och tydligen ska säsong två vara ännu bättre!

  • Being Human var ju jättebra!!! Återigen SVT Play för min del, har nämligen ingen TV. Säg gärna till om du märker att det kommer nya avsnitt, för det vill jag verkligen inte missa.

 2. Du ska veta att här hejas det på dig ända nerifrån Skåne! Klart du kommer fixa statistiken.

  En till som kollar på True Blood, jag har en viss dragning till skruvade serier…

 3. En till som kollar på True Blood. Grejen med serien har inte uppbarats för mig än. Men jag tycker om att ha något att följa, så jag hänger på. Kanske kommer den bli en kärlek lika stor som Sopranos? Det vore nåt det!

 4. Skådespelet i True Blood är jag inte så förtjust i. Men jag gillar tanken med serien på nåt vis och väntar på att den ska bli bra. 🙂

  Livvakterna däremot är riktigt bra. Rekommenderas starkt! Finns ju alltså på SVT Play att kolla gratis. Men avsnitten försvinner efterhand och ersätts med nya.

  Nina: Tack!!

 5. Hej. Grattis till veckans blogg hos Miiqa. Supernice blogg du har 🙂
  //Maria


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: